fbpx

Waar staat ME-ESCAPES voor?
Naast het inspireren van mooie bijzondere plekken en accommodaties, vinden wij dat Bewust Direct Boeken, waar dan ook, een begrip zou moeten zijn. M.a.w.: Terug naar de basis, terug naar echte Verbinding. Boek Bewust Direct & Boek beter. Transparant & Eerlijk.

Waarom zou ik via ME-ESCAPES boeken?
Het doel is om je direct in contact te brengen met de meest uiteenlopende Escapes in binnen en buitenland. Hierdoor ben je gegarandeerd van een eerlijke prijs en een directe reservering. Ook willen we je graag inspireren met de verschillende mogelijke overnachtingen. Alle mogelijkheden tussen het overnachten in een hotel tot een mooie camping zijn bij ons te vinden. Je krijgt met andere woorden korting, omdat onze partners geen commissie aan ons betalen. Accommodaties besparen dus commissiekosten en kunnen dit voordeel delen met jou. Wist je dat accommodaties hoge commissies moeten betalen die kunnen oplopen vanaf 10 tot 30% per boeking!?

Wat is jullie missie?
Zoveel mogelijk potentiële gasten bewust maken van, en het aanzetten tot: het direct boeken bij de accommodatie zelf en er je voordeel mee doen, zodat de accommodatie en de gast de evt. commissie bespaard.

Onze partners zijn met zorg geselecteerd en bezocht door ons TravelStar Team. Onze partners betalen geen commissie per reservering die via ons wordt gegenereerd. Daarentegen Online reisbureaus ( OTA’s) vragen WEL om een flink percentage van het boekingsbedrag.

Boek Bewust Direct & Boek Beter. Laat je inspireren & Boek Bewust Eerlijk

Team – ME-ESCAPES

Get in touch

We're available on Social Media