fbpx
TravelStar Ana
Valid for 2 adults

TravelStar – Ana

”Ik ben Ana en ik heb een Portugese moeder en Nederlandse vader.
Zolang ik me kan herinneren heb ik veel op en neer gereisd tussen Portugal en Nederland vanwege de afkomst van mijn ouders.
Ik vind het zo’n fijn gevoel wanneer ik een reis in het vooruitzicht heb.
Ik geniet onwijs om te praten over reizen – waar ik heen ben geweest, wat ik heb gedaan en wat je niet moet missen. Daarnaast heb ik een grote passie voor fotografie.

Een paar jaar geleden merkte ik dat mensen in mijn omgeving vaak reistips vroegen over Portugal. De positieve en enthousiaste reacties hebben mij geïnspireerd om een reisblog te beginnen.

Het idee om mijn avonturen en verborgen plekken te delen geeft me energie en een warm gevoel.
Samen met mijn vriend Raymond reizen we momenteel de wereld over (waar het kan). Zo zijn we gestart op de Griekse eilanden, Mexico en Colombia. Vanuit Colombia gezeild naar de San Blas eilanden in Panama. Vervolgens door naar Costa Rica, Californië en Hawaï.Hierna gaan we naar Florida, Azoren eilanden in Portugal, Ibiza en in juni gaan we een roadtrip maken naar Portugal.”

Aanvraag Boeking


    Accepteer Algemene Voorwaarden Dit is een vrijblijvende aanvraag, geen bevestiging, data aangeklikt zijn niet gegarandeerd. De accommodatie zal spoedig contact opnemen om jullie Escape verder naar wens in te vullen.