fbpx
TravelStar Katinka
Valid for 2 adults

TravelStar – Katinka

Hi!

Ik zou me met veel enthousiasme graag voorstellen!

Mijn naam is Katinka Kempeneers.

Wonende in het mooie Antwerpen.

Een echte levensgenieter die enorm houdt van avontuur. In het dagelijks leven ben ik assistent manager, in groot beeld gebracht een administratieve 1000poot. Daarnaast kan ik mij dedicate op mijn passie.. REIZEN en MODE. Met mode ben ik ook dagelijks bezig als freelance model en content creator. Mensen leuke mode / lifestyle / travel tips en tricks meegeven is dan ook iets wat ik ontzettend graag doe!

Elk jaar probeer ik dan ook minstens 4x te reizen. Ik heb al een heel fijn parcours afgelegd!

Citytrippen is een MUST voor mij. Mijn motto: Travel is life… Ik ben ook een sucker for sunsets… Een echte sunset chaser.

Nog een eigenschap dat ik graag naar voor wil brengen is dat ik een enorme dierenvriend ben. Mijn hart is enorm groot voor alle beestjes. Elke vakantie zorg ik er dan ook voor dat ik mijn portie knuffel heb gehad.

En nog een laatste: FOOD IS LIFE! Ik kan enorm genieten van mooie en lekkere bordjes.

Ik sport dan ook dagelijks om fit te blijven.

A healthy body is a healthy mind. Zodoende ik kan eten wat ik wil en hoeveel ik wil. Ik laat niets van eten of drinken passeren. You only live once right ?!🥰

 

Aanvraag Boeking


    Accepteer Algemene Voorwaarden Dit is een vrijblijvende aanvraag, geen bevestiging, data aangeklikt zijn niet gegarandeerd. De accommodatie zal spoedig contact opnemen om jullie Escape verder naar wens in te vullen.