fbpx
TravelStars Lisa & Erik
Valid for 2 adults

TravelStar Lisa & Erik

Hoi, wij zijn Lisa (30) en Erik (30) en hebben alles achter ons gelaten om onze grote droom waar te maken. Fulltime reizen. Wij zijn tevens de trotse eigenaren van ons reisblog Reisstel.nl waar we ervaringen, reistips en reisroutes vol met leuke escapes delen op het gebied van backpacken, vanlife en het maken van een wereldreis. En dat niet alleen, we focussen ons ook op het helpen van anderen met het realiseren van hun reisdromen. Want dromen realiseren kun je leren!

 

In 2018 raakten we besmet met het reisvirus na onze reis van 3 maanden door Zuid-Amerika. Eenmaal thuis begonnen we direct met de voorbereidingen (vooral veel sparen!) voor een wereldreis zonder einddatum. Zo gezegd, zo gedaan. Nog geen 2 jaar later verkochten we ons huis in Bussum, zwaaiden we onze werkgevers gedag en begonnen we in januari 2020 aan onze wereldreis. Onze wereldreis werd i.v.m. het coronavirus helaas onderbroken, maar konden we gelukkig al snel hervatten op een andere toffe manier! Sinds augustus 2020 reizen we met ons camperbusje Fred door Europa.

Aanvraag Boeking


    Accepteer Algemene Voorwaarden Dit is een vrijblijvende aanvraag, geen bevestiging, data aangeklikt zijn niet gegarandeerd. De accommodatie zal spoedig contact opnemen om jullie Escape verder naar wens in te vullen.